Грати у футбол з друзями в дворі, поганяти м'яч у спортивному залі з колегами або під час пікніку на природі; стежити за футбольними матчами по телевізору чи на стадіоні, підтримуючи улюблену команду; переглядати останні новини про події в світі футболу, - одні з улюблених видів відпочинку для більшості людей. Але якщо ви вирішили зайнятися футболом серйозніше, прийміть до уваги, що цей вид спорту вимагає від спортсменів не тільки особливої фізичної підготовки, спритності, чіткості удару, стійкості, але перш за все необхідно придбати зручне взуття та екіпіровку! В магазині представлений широкий асортимент всього самого необхідного як для тих, хто тільки починає знайомитися з цим видом спорту, так і для тих, хто вже грає у футбол.
 
Найважливішою деталлю у гардеробі футболіста є бутси. Футболістам - початківцям не обов'язково купувати найдорожчі професійні кросівки, варто звернути увагу на бутси - «сороконіжки», з безліччю маленьких гумових шипів. У таких бутсах можна тренуватися і на штучному газоні, і в залі. Купуючи бутси, уважно вибирайте розмір, так як вони повинні сидіти чітко по нозі, без зазорів. У тому випадку, якщо ви граєте в клубі і виступаєте на різних покриттях, вам знадобиться велика різноманітність бутс.
 
У футбольній формі відсутні стандарти, - все залежить від того, де проходить тренування, у спортивному залі або на відкритому полі, і від погоди. У футболці і футбольних трусах найголовніше - це матеріал, з якого вони зроблені. Тканина має добре відводити тепло від тіла, пропускати вологу назовні, витримувати численні прання. В цілому, форма повинна бути приємного зовнішнього вигляду. Для футболістів - початківців і любителів краще придбати бавовняну форму. Для професіоналів же в магазині представлена форма з високотехнологічних синтетичних матеріалів.
 
Жорсткі вимоги висуваються до футбольних гетрів. За рахунок структури, за якою вони зроблені, гетри забезпечують достатній комфорт при грі в будь-яку погоду. При виборі гетр враховуйте, що вони не повинні скочуватися в бутсах, інакше можна натерти ногу, і повинні бути щільними настільки, щоб добре утримувати щиток.
Для гри в будь-яких умовах футболісту бажано придбати щитки, які захистять ноги від пошкоджень і травм. Краще вибирати щитки з системою захисту голеностопа і ахіллового сухожилля. Нехай вони будуть важче щитків без системи захисту, зате ви напевно уникнете протягом матчу зустрічі тет-а-тет зі спортивним лікарем. Крім того, в наявності магазину  щитки суцільні і щитки зі вставками. Суцільні щитки важче щитків зі вставками, зате вони забезпечують кращий захист.
 
Що стосується головного атрибуту футболу - футбольного м'яча, - він повинен бути у кожного футболіста. В магазині можна підібрати хороший футбольний м'яч необхідного розміру.
Купивши правильну екіпіровку, атрибутику і систематично займаючись футболом, ви обов'язково навчитеся ідеально маніпулювати м'ячем і швидко пересуватися з ним, обминаючи всі перешкоди!