Athletics-img Athletics-img
Хто може взяти участь в акції?
Учасники Клубної програми, які раніше не здійснювали покупки в інтернет-магазині «ATHLETICS». Взяти участь можна один раз в період проведення акції.
Для участі в акції:
Крок 1. Авторизуйтесь
Авторизуйтесь в Особистому кабінеті або пройдіть Реєстрацію.
Крок 2. Оберіть місто
В лівому верхньому куті сайту оберіть місто, в якому вам буде зручно забрати замовлення
Крок 3. Оберіть товар
В акції беруть участь товари без знижки або з поточною знижкою, що не перевищує 30%. Не беруть участь товари «Краща ціна» та Подарункові Картки.
Крок 4. Додайте в Корзину
Додайте товари в Корзину і перейдіть до оформлення
Крок 5. Введіть промокод
В полі «промокод» введіть «WELCOME15» та натисніть «Застосувати»
Крок 6. Готово!
Завершіть оформлення замовлення та очікуйте підтвердження.
Перейти до покупок

* Акція діє з 01.09.2023 по 31.08.2024 включно в інтернет-магазині «ATHLETICS». Кожен споживач, що є учасником Клубної Програми «ATHLETICS» та немає жодного замовлення Онлайн в історії покупок**, при застосуванні промокоду «WELCOME15» під час покупки товарів, отримує додаткову знижку 15%. Умови Акції поширюються на товари, придбані в інтернет-магазині «ATHLETICS» з типом доставки «До відділення кур'єрської служби» та на придбання товарів з використанням сервісу резервування товару на сайті athletics.ua. Для участі в Акції в інтернет-магазині «ATHLETICS» необхідно застосувати промокод «WELCOME15» в Корзині під час оформлення замовлення на сайті. Знижка може додаватись до сезонних знижок, які вже діють на товар та не перевищують 30%. Надання знижки проводиться по правилу складного процента: спочатку надається поточна (сезонна) знижка, потім знижка по даній Акції. Під поняттям «поточна (сезонна) знижка» слід розуміти знижку, яка вказана на сайті www.athletics.ua в картці товару. Одночасне використання знижки та бонусів по Клубній Картці «ATHLETICS» не дозволяється. Знижка не поширюється на покупку товарів, що беруть участь в акції «Краща ціна» та Подарункових Карток «ATHLETICS». Кількість товару обмежена. Детальні умови за посиланням. Товари для спорту та активного відпочинку. Кількість товарів обмежена.
**З історією покупок споживач може ознайомитись авторизувавшись в особистому кабінеті учасника Клубної програми «ATHLETICS» на сайті athletics.ua перейшовши на вкладку Мої замовлення. Під замовленням онлайн слід розуміти покупки, для яких вказано Спосіб доставки «Самовивіз» або «Доставка».