athletics-img athletics-img
Як оформити замовлення з безкоштовною доставкою на сайті?
athletics-img
Переглянь каталог та обери потрібні товари. Додай товари на суму від 500 грн в Корзину
athletics-img
Під час оформлення замовлення на сайті обирай спосіб отримання «Забрати з відділення Нової пошти» Під час вибору відділення перейди до списку поштоматів та обери найбільш зручний за розташуванням поштомат кур’єрської компанії «Нова пошта».
athletics-img athletics-img
athletics-img
Очікуй смс повідомлення від кур’єрської компанії про доставку замовлення.
athletics-img
Забирай товар в поштоматі та насолоджуйся покупкою.

Для отримання замовлення вам необхідно встановити мобільний додаток «Нової пошти» на ваш смартфон та здійснити оплату замовлення в ньому або на сайті www.novaposhta.ua, ввівши там номер експрес-накладної вашої посилки. Після чого необхідно безпосередньо підійти до поштомату та увімкнути Bluetooth на вашому смартфоні, обрати у мобільному додатку «Нової пошти» посилку і натиснути кнопку «Відкрити комірку». Детальніше про користування поштоматами рекомендуємо ознайомитись на сайті www.novaposhta.ua.

*Акція діє в період з 01.09.2023 по 25.09.2023 включно в інтернет-магазині «ATHLETICS». Безкоштовна доставка замовлень здійснюєтьcя для кожного покупця, який оформить замовлення товарів на суму від 500 грн на сайті www.athletics.kiev.ua, для подальшого придбання та отримання таких товарів у поштоматі кур'єрської компанії. Зі списком адрес поштоматів покупець може ознайомитись на сайті www.athletics.kiev.ua в картці товару та в Корзині під час оформлення замовлення. Умови використання Клубної Картки «ATHLETICS» під час здійснення покупки – згідно з загальними умовами Клубної програми «ATHLETICS» та Положення про Клубну Програму «ATHLETICS». Один покупець може брати участь в Акції необмежену кількість разів в інтернет-магазині «ATHLETICS». Детальні умови акції за посиланням. Товари для спорту та активного відпочинку. Кількість товарів обмежена.